Skip to content

Ehdot

Hinnat sisältävät vain mainitut työt, mikäli tilattua työtä tehdessä tulee vastaan ongelmia, havaittavia vikoja tai tarvitaan ylimääräisiä huolto-osia, keskeytämme työn ja otamme yhteyttä. Ylimääräisistä (ei sovituista) lisätöistä veloitamme ylimääräistä, esim. jos joudumme erikseen puhdistamaan erityisen likaisia iskareita, jotta voimme suorittaa tilatut työt.

Vastaamme vain tekemistämme töistä, emme mahdollisista rakennevioista tai väärän käytön aiheuttamista ongelmista. Mikäli huomaat ongelman, ota yhteyttä HETI.
Iskarit pitää edelleen huoltaa ajallaan ja vikaantuneilla ajaminen voi aiheuttaa lisää ongelmia.
Emme ole vastuussa vaurioista tai vahingoista jos vikaantuneella keulalla tai iskarilla jatketaan ajamista.

Teemme high performance töitä ja käyttämämme öljyt ovat koeteltuja ja toiminnaltaan parempia kuin valmistajien vakio öljyt ja liukasteet.
Useat valmistajat eivät suosittele muiden kuin heidän öljyjen käyttöä ja voivat evätä takuukäsittelyn mikäli toteavat, että ei ole käytetty vakioöljyjä tai rakennetta on muutettu (esim. shimmaus). Sama koskee myös päivitysosia, kuten SKF pölytiivisteet.
Tällaisissa tapauksissa emme korvaa evätystä takuusta johtuvia kustannuksia, mutta pyrimme järjestämään asiakasta tyydyttävän ratkaisun.

Asiakkaan toiveesta voidaan tehdä myös muutoksia tai käyttää öljyjä jotka eivät ole meidän kunnolla testaamia, tällöin asiakas itse on vastuussa, mikäli ne eivät toimikaan kuten oletettu.

Ota aina yhteyttä mikäli käsittelemässämme tuotteessa ilmenee ongelmia, joko takuunalaisia tai muita.


Ehdot päivitetty: 2024-02-20 19:59